Vegyél fel egy ügynökséget!

Legyen az új kollégád egy egész marketing ügynökség!

Hogy miért?

 1. Több szem többet lát és nagyobb kreativitás!
 2. Specialistákat dedikálunk a megfelelő feladatra!
 3. Külső nézőpontot adunk egy probléma megoldásához!
 4. Flexibilis munkakapacitás-elosztást kapsz!
 5. Egy ügynökség bérköltség megtakarítást jelent!

colleagues

Mit nyer ezzel a céged?

 1. Csökkennek a kommunikációs félreértések, hiszen közvetlenül az ügynökség kapja meg az információkat.
 2. Mi tudjuk, hogy nekünk milyen információkra van szükségünk, így célirányosan tudunk kérdezni és haladni a feladatokkal.
 3. Növekszik a cég hatékonysága, hiszen több ember dolgozik a feladatokon.
 4. Kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezünk, mivel sok ügyféllel dolgoztunk már együtt sokféle projektben, így mindig tudjuk, kihez kell fordulnunk.
 5. Észszerűsítjük a munkafeladatokat. Tapasztalt ügynökségként tudjuk, milyen munkafeladatokat kell elvégezni egy projekt kapcsán és segíteni tudunk, hogyan lehet ezeket minél egyszerűbben elvégezni.
 6. Tevékenységspecifikus szakemberekkel dolgozunk együtt. Legyen szó kommunikációs munkáról, rendezvényszervezésről vagy grafikai tervezésről, mindenre van egy – vagy több – emberünk.
 7. Kreativitás3 . Mivel többen vagyunk és sok éve dolgozunk a szakmában, számunkra alap az „out of the box” gondolkodás, melyet a te cégedben sem félünk használni.

Ismerj meg minket jobban! Nézd meg, milyen szolgáltatásokat nyújtunk, és hogy melyik cégeket segítettük már sikeres projektekben!

Nézd meg, kik vagyunk, kikkel fogsz a jövőben együtt dolgozni!

Reméljük, meggyőztünk, és hamarosan találkozunk! Hívj be minket egy interjúra, hogy személyesen is megismerkedhessünk! Várjuk jelentkezésed: info@hivecreative.hu